Orthopedie Mol


De dienst orthopedie en traumatologie in het Heilig Hartziekenhuis in Mol behandelt de letsels aan de beenderen en de gewrichten, de spieren en de pezen.

Ze kunnen het gevolg zijn van een trauma (sportongeval, verkeersongeval, …), maar kunnen ook van degeneratieve aard zijn (artrose, artritis…).

Onze dienst bestaat uit 5 artsen die allen werkzaam zijn in het Heilig Hartziekenhuis van Mol

De artsen hebben allen een algemene orthopedische opleiding gehad, maar iedere arts heeft zijn eigen subspecialisme (of deelgebied) binnen de orthopedie.

De behandeling van de patiënt gebeurt daarom steeds in samenspraak met de verschillende stafleden. Bovendien wordt multidisciplinaire samenwerking met andere medische (fysiotherapie, geriatrie, urgentiegeneeskunde) en paramedische (ergotherapie, kinesitherapie) diensten nagestreefd. De dienst biedt dan ook de meest moderne behandelingen waarbij zorgkwaliteit en tevredenheid van de patiënt altijd voorop staan.

In de privépraktijk in Mol kunnen ook afspraken gemaakt worden voor medische expertise en verzekeringsgeneeskunde.

Daarnaast kan u hier ook terecht voor behandeling van door middel van ESWT (shockwavetherapie) en technische orthopedie (steunzolen, ortheses ed.).

Maak kennis met de artsen